40-årsjubileum IF Dojo Norrköping

 

Ett 30-tal personer firade klubbens 40 års jubileum lördagen den 27/11. Det bjöds på god mat och fin underhållning av trubadur. Bland gästerna var de personer som en gång startade upp Aikido dojo Norrköping. I vimlet kunde man se Benny, Günther, Berny Leif och Sören som var med från början. Även Janne B. Stefan, Johnny och Magnus sågs vimla runt.

Historik: Aikidoutövarna hade från början en sektion i Norrköpings Judoklubb men blev sedan en egen klubb, Aikido Dojo Norrköping, och bedrev sin verksamhet i Knäppingsborgsområdet.

När stads delen började ändra karaktär så fick klubben flytta ut från den lokalen och hamnade till slut i sporthallen vid badhuset.

Under senare år så delade Judoklubben upp sig i 2 separata klubbar och en av klubbarna slogs ihop med Aikido Dojo. Aikido Dojo byter nu namn och struktur till 2 sektioner, en aikidosektion och en judosektion . Nya namnet är nu IF Dojo Norrköping.

Vid pennan
Gunnar